Extra idrott

Nu har jag slarvat lite igen.^^ Aja baja Julia.

Igår var jag och mamma och kollade på Jerrys fotbolls lag som spelade match. De vann med 3-2. Och alla målen kom i andra halvlek då de spelade kanon bra!
Sen hemma var vi sociala med Jerry som hade kommit hem från campingen med pappa m.fl. Han hade inte fått någon fisk men han hade haft det kul. Och det är ju huvudsaken.=)

Idag var det skola, inget mer att säga om det. Förutom när allt var slut, för det var då det var dags för extrda idrott. Förre veckan då vi skulle ha extra idrott var vid bara 3st till en början. Men blev toralt 5st. Men det var inget vi hade lektion för.
Men den här gången var vi totalt 10st. Jag var ensam tjej. Men det gjorde det inte svårare. Snarare tvärt om. Det blev kanon kul. Vi spelade fotboll, och jag fick vara med hela tiden. Det var bättre att spela såhär när man söker för att det är kul. Och inte måste köra för att det är en obligatorisk lektion. Jag tror, eller näe, jag vet att det kommer bli toppen alla andra lektioner vi har tillsammans framöver. Nästa vecka blir det att spela basket.

Jag kom nyss ut ur duschen så ska lägga mig och sova. Råkade bli vaken längre an vad jag orkade. så jag är rätt trött nu om vi säger så.
För jag kom inte hem förns 18:00 typ och jag lämnade hemmet 07:25 imorse. Och så hade jag inte käkat på ca 6-6½ timme idag heller. Så jag mådde jätte dåligt på bussen hem. =s

Börjar få ont i huvudet nu med, så ska ta natt. Men nu har jag iaf varit duktig och uppdatterat.

Chao och godnatt!
RSS 2.0