2 helger i rad

Hejsan. 
 
Ett nytt försök att lägga upp bilder och skriva en del rader om min senaste tid 😊 
 
En kräftskiva med släkten som är årlig tradition avklarad. Roligt, avslappnande, god mat, underbar släkt (som alltid) sång, musik och vätska 😂 
En helg som jag verkligen var i behov av då det varit mycket i mitt liv som bidragit till en orkeslös Julia. Denna bild får sammanfatta kräftskivan: 
 
Zumban har jag börjat med igen. Den här varit saknad till tusen. 💃❤ många nya danser men jag lärde mig snabbt. Saknat mina underbara zumba vänner också!! I'm back at track! 
 
Sen till dagens titel på inlägget. Från att inte festat, gått ut eller orkat göra liknande så har jag kört gärnet 2 helger i rad. 
För 2 helger sedan kidnappades min bror då han fyllt år. Med ögonbindel och hörselskydd drog vi, jag, Glenn och ett gäng av min brors vänner, till Linköping först för käk. Sen vidare till straxt utanför Åtvidaberg där vi spelade Paintball. Jag har aldrig gjort det förut. Kan sammanfatta det med dessa ord: skratt, skratt, aj, aj, aj, varmt, svettigt och mer skratt. Vilken upplevelse. Min bror bär även klädd i en fin enhörbingsdräckt. 😂😂 Han tyckte om överraskningen. 
Såhär snygg var jag:
Efter Paintbollen blev det kräftskiva med hela gänget. Och den slog alla fester jag faktiskt varit på *än så länge* antingen har jag inte upplevt så mycket i mitt liv eller så ägde den helt enkelt!! 
Åt gott, sjöng, dansa och god vätska 😉😂 Blev att sova kvar och nog fortsätte den härliga stämningen dagen efter med. ❤😍 
 
Helgen som nu var bidrog i förfest och sen utgång till Borgen där Lalles Bodega och 2 Blyga Läppar spelade. Vilket på och underbart sällskap även då. Träffade på folk man inte sätt på länge! Vilket var kul! 
Men sen mådde man igår som man förtjänade 😂 men helt klart värt det. 
Denna bild inte tagen nu i helgen men det var den outfiten som fick följa med till Borgen: 
 
 
Nu har jag typ kommit i fas och jag hoppas att inte detta inlägg försvinner för vill absolut inte börja om *igen* 
Simma lugnt därute! 
 
Chao från Julia 
RSS 2.0